LUCKA 22 - Beatrice Nilsson


En av Siwans silversmeder och formgivare som är på g och har så mycket att erbjuda är Beatrice Nilsson. Fantastiskt begåvad och duktig. 

Beatrice har utbildat sig på Nyckelviksskolan och smider numera i en egen verkstad på söder. Hon har gått metallinjen och arbetar med stort som litet. Alltifrån stora ljushållare till små nätta smycken.
Tyvärr har vi inga av hennes smycken att visa upp, men vi hoppas att på sikt kunna få göra det. De är så otroligt delikata och smakfulla.

Men något vi däremot har på Siwans, som vi idag har med i julkalendern är ljushållaren Skyline New York. En del av en serie som Beatrice skapat under sin utbildning och som är ett direkt resultat av ett samspel mellan ljus och skugga. Stilren, grafisk och som man lätt kan sätta upp på väggen, ställa på en bokhylla eller varför inte på ett fönsterbläck. Otroligt fin!

Som tidig klapp vill Siwans och Beatrice lotta ut ett litet presentkort på 40% rabatt på en Skyline New York. Så fram till imorgon kväll kan du få chansen att köpa den för 1200:- istället för 2000:-. Samma som vanligt gäller, ett mail eller en kommentar här på bloggen så är du med i utlottningen!
 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar