LUCKA 21 - Henrik Hallberg

Henrik Hallberg är en av de där superformgivarna som formger vår vardag och som vi är så himla glada över att vi får ha i butiken.

Till vardags jobbar Henrik med att bygga samt förvalta varumärken för företag. Han har en otroligt bred och meriterande portfölj med en mängd kända varumärken han arbetat med som till exempel Arla, Blossa, GB, Axa, Salta Katten, Fazer, osv.





På fritiden skapar Henrik produkter som han själv tycker att han saknar och inte lyckas hitta någonstans. Han är alltså en fena på att fylla luckorna som finns ute på marknaden. Han har en bra hemsida där du kan läsa lite mer, klicka här så kommer du dit. Väldigt kreativ, produktiv och cool kille!

Här på Siwans har vi bland det fiffigaste Henrik gjort. Omskriven i tidningar, bloggar, mm.
Och precis såsom alla genialiska idéer så är det superenkelt. En helt suverän mackapär som pimpar en enkel och kanske lite trist barnstol. "Moods for food" är en bordstablett helt tillverkad av silikon som kan läggas på IKEAs barnstol Antilop. Supersnyggt! Och fördelarna är många, den är enkel att lägga på och plocka bort, tål att diskas i diskmaskin, tack vare silikonet så glider inte tallrikar, bestick eller glas. Dessutom så sänks ljudnivån drastiskt!


Och just en sådan kan bli din. Genom att maila oss eller kommentera här i bloggen (eller på vår facebook, twitter, instagram...) så kan du få välja en av dessa. Perfekt till ditt barn eller som julklapp till någon annans barn! Passpå nu! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar