LUCKA 20 - Robin Olsson



Idag vill Siwans och en av våra illustratörer bjuda på en liten julklapp. Boken "DISKFISKEN och andra lösningar på världens problem" av Robin Olsson. En bok där man får lära sig att allt man behöver är lite nya idéer. En inspirerande, smart och kreativ bok med finurliga och roliga förslag på hur vi kan rädda världen.

Robin Olsson har inte bara skrivit Diskfisken, han har även gjort flera fina illustrationer. Om man tittar på nära håll så kan man se att Robin har genom små punkter och sträck skapat mönster som i sin helhet blir till en figur. Och precis som i boken har illustrationerna ett djup som han bearbetar med mycket humor.
Siwans kan du hitta Bambi, Man, Rabbit och Satisfied. Kika gärna in på Robins hemsida eller följ gärna honom på twitter, tumblr eller instagram.



Men var med och vinn Robins bok nu! Det funkar som vanligt, genom att maila oss (emma@siwansshop.com eller vera@siwansshop.com) eller kommentera här i bloggen/facebook/twitter/instagram eller något av våra sociala medier kan Diskfisken bli din. Eller din kompis, din mormors eller ja, kanske din chefs? Alla skulle älska den! Men skynda nu, du har fram tills på lördag på dig.

Och justja! Robin har även gjort sina illustrationer i storskaligt format och fick visa upp de på Riche. Coolt att sitta och äta under en gigantisk val-tjur-liknande gigant!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar