LUCKA 23 - Daniela Montalbano


Daniela är en av våra nya designers på Siwans. Knappt en månad hos oss och hennes saker bara flyger från våra händer. Superkul!

Daniela har en gedigen och lång utbildning bakom sig vilket tydligt syns i hennes saker. De har ett fantastiskt hantverk och trots att de är väldigt nätta och fragila i formspråket är de av en otrolig kvalité. 2010 startade Daniela det egna märket Vita by Daniela, och sedan dess har hon producerat smycken under det namnet. Formspråket är återkommande i Danielas kollektioner och består av raka och grafiska linjer. Smyckena är eleganta, smakfulla och med raffinerade detaljer.

Vi på Siwans har fått träffa Daniela vid ett flertal tillfällen och det är så spännande att få höra henne berätta om smyckena. Det är sådana intressanta tankar och funderingar som ligger bakom hennes formspråk. Ingenting lämnas riktigt åt slumpen vilket ger smyckena ett djup och en karaktär.

Siwans kan du hitta flera av Danielas smycken men dock inte alla. Ovan kan du se några av de vi har att erbjuda, men vill du se mer så rekommenderar vi att du går in på hennes hemsida. Och om du vill ta del av hennes utveckling kan du alltid följa oss på facebook, twitter eller instagram. Men allra bäst för att få se hennes arbete är att följa hennes instagram eller twitter. Det är alltid lika spännande att följa formgivare!


Och så här dagen före dopparedagen så vill Daniela och Siwans bjuda på en liten klapp. När vi pratade med Daniela om det kom hon på det fiffigaste. Daniela vill nämligen att vi ska lotta ut ett par av hennes fina örhängen "Virrvarr". MEN föreslog även att om man väldigt gärna känner att man vill ha något annat av hennes smycken så går det bra att dra av värdet av örhängena på det smycket man faktiskt vill ha. Det vill säga ett presentkort av ett värde av hennes örhängen (450:-).

Smycket du kan vara med och vinna heter alltså Virrvarr och är cirkelformade silverörhängen med en oxiderad eller grov silverfinish. De sitter som en smäck på örsnibben och reflekterar ljuset efter dina rörelser.

Så om du vill vara med och vinna ett par av hennes Virrvarr eller motsvarande i rabatt så är det som vanligt bara att dra iväg en liten kommentar. Och vinnaren avslöjas imorgon på självaste julafton!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar