LUCKA 14 - Andreas Sjöstrand


Slut på en vecka och starten på helgen. Woop! Det vill vi på Siwans fira, och det vill vi fira stort!

Vi inleder med att välkomna Andreas Sjöstrand till Siwans! Det är med stor glädje vi presenterar hans supersnygga smyckeskollektion Knicknack samt printserien Koppling Kontakt.

Andreas är konstnär och designer med en master i fri konst från Göteborgs universitet i bagaget. Han gillar att jobba med detaljer och locka betraktaren närmare objekten för en djupare kontemplation.  

Redan 2008 föddes Knicknack. En grafisk och färgsprakande smyckessamling, riktiga juveler!


 

Lite senare började Andreas utveckla Koppling Kontakt, två svartvita tryck med organiska former. Tryck som visar livets olika delar, oändligt tilltrasslat men ändå sammanhängande. Andreas önskar att han kunde se livet så som i trycken, från ovan och i ett större perspektiv.
 


Det är verkligen fruktansvärt kul att få ta med dessa två serier i Siwans. Två serier med så mycket likheter men som skiljer sig så mycket i sitt uttryck. Färgsprakande raka linjer kontra mjuka organiska svartvita former.

Och det vill vi ju fira! Och att det är fredag också! 
Så bakom dagens kalenderlucka kan du få chansen att bära en Knicknack runt halsen eller få spika upp Koppling Kontakt på väggen. Maila oss eller kommentera här i bloggen så kan det vara du som får en. Du har hela dagen idag samt morgondagen på dig. Missa inte den här chansen!!

Och återigen, välkommen till Siwans Andreas!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar